جشنواره روستای سالم روستای فتاح بگ برگزار گردید


جشنواره روستای سالم روستای فتاح بگ، امروز با حضور دکتر سروش سرپرست دانشگاه، معاونین توسعه مدیریت و منابع ، بهداشتی و تحقیقات و فناوری دانشگاه، امام جمعه ، فرماندار و مسئولان شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین و اهالی این روستا برگزار شد.دکتر سروش سرپرست دانشگاه در جشنواره روستای سالم فتاح بگ قصرشیرین با سپاس از اهالی محترم این روستا و همکاری آنها گفت : روستای فتاح بگ با همت و تلاش مردم روستا و همکاری دانشگاه علوم پزشکی، فرمانداری، دهیاری و سایر نهاد های مربوطه، با فراهم شدن زیرساختهای لازم و ارتقا شاخص های بهداشتی، امروز به عنوان نهمین روستای سالم استان معرفی شد و  وظیفه مهمتری که بر عهده ما و به ویژه مردم روستا نهاده شده است، نگهداشت و حفظ آن به عنوان یک روستای سالم است.
وی با اشاره به هفته سلامت و نام گذاری این هفته به عنوان سرآغازی سلامت، آینده ای سرآمد گفت: یکی از مهم‌ترین مواردی که باید مورد توجه قرار گیرد، عدالت در سلامت است و همه باید تلاش کنیم دسترسی مردم در شهر و روستا به امکانات بهداشتی درمانی یکسان باشد و عدالت در توزیع امکانات وجود داشته باشد.
دکتر سروش افزود: اجرای طرح پزشک خانواده و توجه ویژه به اجرای مطلوب این طرح در دولت دکتر پزشکیان بسیار حائز اهمیت است و ما نیز در اجرای مطلوب این طرح و در راستای افزایش کیفیت و کمیت خدمات بهداشتی درمانی در استان نهایت تلاش را خواهیم داشت.
دکتر سروش مشارکت مردم را در ارتقا سلامت و بهداشت بسیار اثربخش عنوان کرد و افزود: بی شک دولت با حمایت و همراهی مردم به ویژه در روستاها در مسیر پیشرفت و ارتقا حوزه سلامت اقدامات بسیار خوبی را رقم خواهد زد و ما با همین مشارکت و همراهی به زودی ۴۲ روستای سالم در استان خواهیم داشت که این امر در مسیر رونق و توسعه استان و کشور بسیار ارزشمند خواهد بود.

.

دیدگاه
نام  
ایمیل  
وب سایت (اختیاری)  
متن  
  تصویر امنیتی  

کد امنیتی تصویر بالا را در کادر  وارد کنید

 
   
   

نظرات کاربران