معاون امور
عمراني استانداري:
احيا و ترویج غذاهای محلی در توسعه
صنعت گردشگری موثر است
مهندس مجتبي نيك
كردار معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار
کرمانشاه گفت: امروز غذاهای محلی و سنتی طرفداران زیادی در میان گردشگران دارد که احيا
و ترویج این نوع غذاها می تواند در توسعه صنعت گردشگری موثر باشد و گردشگري غذايي
در حال تبديل شدن به يك برند است.
مجتبی نیک کردار شامگاه در آیین آغاز به کار نخستین جشنواره
منطقه ای سفره ایرانی - فرهنگ گردشگری در محل نمایشگاه بین المللی بوستان شاهد
کرمانشاه تاكيد کرد: اگر در زمینه گردشگری غذا در کشور سرمایه گذاری کنیم به طور
قطع به یقین به موفقیت می رسیم و می توانیم صنعت گردشگری را بیشتر از وضعیت فعلی
گسترش دهیم.
وی به ظرفیت ها خوب منطقه غرب کشور در
زمینه گردشگری و به خصوص آیین های سنتی و غذاهای محلی اشاره کرد و اعلام كرد: دولت
با مشارکت بخش خصوصی و مردم در زمینه تقویت و توسعه صنعت گردشگری سرمایه گذاری می
کند.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري با
اشاره به علاقه مندی مردم به غذاهای سنتی و محلی افزود: تنوع غذایی یکی از
جاذبه های گردشگری مورد استقبال گردشگران است و باید در زمینه ترویج این نوع غذاها
تلاش کنیم.
رييس كارگروه گردشگري استان تصريح كرد:
صنعت غذا از صنعت های سبز و بدون آلودگی است و توسعه غذاهای گیاهی در مناطقی مانند غرب
کشور که اقلیم مناسبی دارد می تواند علاوه بر تقویت صنعت گردشگری در ایجاد اشتغال
پایدار و درآمدزایی تاثیر بسزایی داشته باشد.
گفتني است؛ جشنواره سه روزه 'سفره
ایرانی، فرهنگ گردشگری' با حضور استان های کرمانشاه ، ایلام، کردستان و همدان در
محل دایمی نمایشگاه بین المللی کرمانشاه گشایش یافت.